OVER BOOJ

Booj Glazenwasserij werd in 1998 opgericht . De onderneming was en is een typisch familiebedrijf dat wordt geleid door het echtpaar Borburgh & v Ojik.
Ook de tweede generatie is inmiddels zelfstandig werkzaam in deze branche In de techniek van het schoonmaakonderhoud en glazenwasserij is in de laatste 25 jaar, veel veranderd. De persoonlijke aandacht met zeer korte communicatielijnen, die u van een typisch familiebedrijf mag verwachten, is altijd nog altijd aanwezig binnen Booj glazenwasserij

Inmiddels is Booj uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere medewerkers. Vele van onze opdrachtgevers kennen al jaren de kwaliteit en service die wij onze klanten bieden.
Wij zijn constant op zoek naar nieuwe technieken en blijven op de hoogte van de laatste regelgeving en ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.
Hierdoor bent u verzekerd van een professionele aanpak van al uw opdrachten

Het diensten pakket is in de loop der jaren steeds meer uitgebreid om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn gevestigd in Breda maar hebben opdrachtgevers door het gehele land.

Wij verzorgen o.a :

 

 

 

 

 

Booj Glazenwasserij
Nellie boudewijnsstr 14
4822VT Breda
076 - 520 3853
06 - 27 3229 23
boojbreda@outlook.com
KvK te Breda 85042013

 Gevelonderhoud Glasbewassing Over Booj Referenties Links Home