GEVELONDERHOUD

De uitstraling van de gevel van uw woning of bedrijfspand is belangrijker dan u in eerste instantie misschien denkt. Een heldere, frisse, goed onderhouden gevel is niets minder dan een prima visitekaartje. De uitstraling van uw pand is immers het eerste dat uw bezoekers opvalt. Gevels zijn echter uiterst gevoelig voor (atmosferische) vervuiling. Dit zorgt voor een hardnekkige en lelijke aanslag op uw gevel.

Reinigen en langdurig beschermen
Booj glazenwasserij heeft ruime ervaring in gevelonderhoud. We reinigen uw gevel en beplatingen grondig, dankzij moderne technieken en met milieuvriendelijke middelen. Desgewenst beschermen we uw woning of bedrijfspand langdurig door het aanbrengen van een van de nieuwste coatings. Hiermee voorkomt u ook op de langere termijn een lelijke en onverzorgde uitstraling door alg- en mosaangroei, vochtvlekken, vorstschade, zoutafzetting, gevelerosie, aanhechting van vuil of aantasting van voegen.

Gevelonderhoud volgens UW wensen en eisen
Elke gevel vraagt om een andere benadering en onderhoudsfrequentie.
Booj glazenwasserij adviseert u dan ook graag op maat over het onderhoud van uw gevel. U kunt volledig vertrouwen op onze klantgerichte persoonlijke aanpak. We denken tot in de details met u mee. Wij stemmen onze dienstverlening vervolgens volledig af op uw wensen en eisen. U kunt rekenen op heldere afspraken, een hoog kwaliteitsniveau en een prima controle hierop.

Veiligheid voor alles
Onze medewerkers zijn de sterkste schakels binnen onze dienstverlening. Booj glazenwasserij stelt veilige en goede ergonomische arbeidsomstandigheden dan ook op de eerste plaats. Tijdens het werk waarborgen we dit door de toepassing van het Document Gevel Onderhoud.
Ook zijn al onze medewerkers in het bezit van het Vca Certificaat

 

 

GEVELONDERHOUD

Ook voor particulieren!

 particulieren

Booj Glazenwasserij
Nellie boudewijnsstr 14
4822VT Breda
076 - 520 3853
06 - 27 3229 23
welkom@booj.nl
KvK te Breda 85042013

 gevelonderhoud Glasbewassing Over Booj Referenties Links Home