GLASBEWASSING

De ramen van een pand weerspiegelen de binnenzijde. Vervuilde ramen geven een chaotische indruk, bij schone ramen denken we al snel aan eigenschappen als professioneel en verzorgd. Dankzij regelmatige glasbewassing beschikt u altijd over het perfecte plaatje.

Glasbewassing, onze specialiteit
Glasbewassing kent geen geheimen voor booj glazenwasserij. Toen we in 1998 met ons bedrijf begonnen, was het professioneel wassen van glazen onze hoofdactiviteit. En nog steeds staat deze specialisatie hoog in het vaandel. Kennis, veiligheid en bereikbaarheid staan centraal bij het reinigen van glas, op iedere hoogte. Onze glazenwassers zijn aantoonbaar vakbekwaam. Ze werken professioneel en veilig. Bovendien maken ze gebruik van de modernste systemen.

Op alle niveaus

Booj glazenwasserij verzorgt de glasbewassing op tal van projecten. Want voor ons is geen gebouw te laag of te hoog. Ook panden met een moderne architectuur, waarbij de ramen soms moeilijk bereikbaar zijn, ontkomen niet aan onze specialisten. Onze gemotiveerde medewerkers verstaan hun vak. Uiteraard zijn ze bekend met elk type hoogwerker en in het bezit van het hoogwerkcertificaat.

Glasbewassing volgens UW wensen en eisen

Bij Booj Glazenwasserij stemmen we onze dienstverlening volledig af op uw wensen en eisen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om niet alleen uw ramen te reinigen, maar tegelijkertijd ook de omlijstingen en aanverwante zaken als beplatingen en reclame-uitingen op uw gevel mee te laten nemen. We adviseren u hier graag over.

Veiligheid voor alles
Onze medewerkers zijn de sterkste schakels binnen onze dienstverlening. Ze verstaan hun vak en onderhouden hun kennis met interne en externe trainingen. Ze zijn als geen ander op de hoogte van het juiste gebruik van ladders, hoogwerkers, steigers en andere systemen voor glasbewassing. Booj glazenwasserij stelt veilige en goede ergonomische arbeidsomstandigheden op de eerste plaats. Tijdens het werk waarborgen we dit door de toepassing van het Document Gevel Onderhoud.

 

 

 

Ook voor particulieren!

 particulieren

GLASBEWASSING

Booj Glazenwasserij
Nellie boudewijnsstr 14
4822VT Breda
076 - 520 3853
06 - 27 3229 23
welkom@booj.nl
KvK te Breda 85042013

 Gevelonderhoud Glasbewassing Over Booj Referenties Links Home